Bebek'te Ayni Teknede Bir Günde Ikinci Yangin Açiklamasi Küle Dönen Tekne Batti

Besiktas Bebek Koyu’nda aksam saatlerinde lüks bir teknede çikan yangin, itfaiye ve kiyi emniyeti ekipleri tarafindan kontrol altina alinmisti. Ayni teknede gece saatlerinde çikan ikinci yanginda alev alev yanan tekne küle dönerek batti.

Bebek'te Ayni Teknede Bir Günde Ikinci Yangin Açiklamasi Küle Dönen Tekne Batti
Olay, saat 01.45 siralarinda Besiktas Bebek Koyu’nda yasandi. Edinilen bilgiye göre, Mert K. isimli teknede dün aksam 18:00 siralarinda elektrik panosundan kaynaklanan ariza nedeniyle yangin çikti. Teknedeki yangin itfaiye ve kiyi emniyeti ekipleri tarafindan kontrol altina alindi.

Ayni teknede bir günde ikinci yangin

Yaklasik 8 saat sonra ayni teknede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Olay yerine çok sayida itfaiye ve kiyi emniyeti ekipleri sevk edildi. Ekipler yangina müdahale ederken kontrol altina alinamayan yangin büyüdü ve tekneyi bir anda alevler sardi.

1 itfaiye eri dumandan etkilendi

Yangina müdahale eden itfaiye ekipleri alevlerin yükselmesiyle birlikte kendilerini tekneden disari atarken kiyi emniyeti ekipleri denizden müdahale etti. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine ise saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilarak ambulansta oksijen verildi.

Alev alev yanarak küle dönen tekne batti

Yaklasik 3 saat süren yanginda alev alev yanan tekne adeta küle dönerek batti. Ekiplerin çalismasi sürerken polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA