Arnavutköy Deva Partisi Ilçe Baskanligina Gece Saatlerinde Silahli Saldiri Düzenlendi

Arnavutköy Deva Partisi Arnavutköy Ilçe Baskanligina gece saatlerinde silahli saldiri düzenlendi. Iddiaya göre bir otomobille parti binasi önüne yanasan zanlilardan bir tanesi araçtan inerek parti binasina 7 el ates açti. Kursunlar camlar ve masalara isabet ederken binada kimsenin olmamasi olasi faciayi önledi.

Olay, gece saatlerinde Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bulunan Deva Partisi Arnavutköy Ilçe Baskanligi’nda meydana geldi. Iddiaya göre gece saat 03.30 sularinda parti binasi önüne yanasan bir otomobilden inen bir kisi parti binasini hedef alacak sekilde 7 el ates açti. Açilan ates sonucunda kursunlar camlara ve masalara isabet etti. Içeride kimsenin olmamasi ise adeta faciayi önledi.

Milletin iradesi kursunlandi

Parti binasinin kursunlanmasi ile ilgili açiklama yapan Arnavutköy Deva Partisi Ilçe Baskani Fatih Karabalik, “Suanda emniyet ekiplerimiz burada kimligi belirsiz kisiler tarafindan milletin iradesine ilçe binamiza silahli saldiri gerçeklesti. Özellikle Arnavutköy’de bu tarz olaylar ile karsi karsiya gelecegimizi ummuyorduk. Genel olarak baktigimizda Türkiye’de herkesin belinde bir silah var bugün burada bir yaralimiz yok sadece mal kaybi var camlarimiz kirildi. Biz suanda Deva ailesi olarak sükûnetimizi koruyacagiz genel merkezimiz ve il merkezimize bilgi verdik. Kamera kayitlarini inceledigimiz zaman malum kisiler tarafindan bir aracin park edildigini bir kisini içeriden çikarak partimizi hedef alarak kursunlama yaptigini görebiliyoruz. Bizde avukatlarimiz ve merkezimizden haber bekliyoruz olay suanda çok sicak.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA