47 Milletten Ögrenci Ve Ögretmen 'Dünya Baris Günü'nde Bir Arada

Dünya genelinde savasin kötü etkisine dikkat çekmek ve barisin önemini vurgulamak amaciyla kutlanan 21 Eylül ‘Dünya Baris Günü’ 47 farkli milletten ögrenciyi ve ögretmeni bir araya getirdi.

47 Milletten Ögrenci Ve Ögretmen 'Dünya Baris Günü'nde Bir Arada
Dünya Baris Günü, diger adiyla Uluslararasi Baris Günü her yil 21 Eylül tarihinde kutlanan ve dünya ülkeleri için barisin önemini vurgulayan uluslararasi bir bayram. Tüm dünya ülkeleri için barisin önemine dikkat çekmek amaciyla kutlanan ‘Dünya Baris Günü’ 47 farkli milletten ögrenciyi ve ögretmeni bir araya getirdi.

Bünyesinde 47 farkli milletten ögrenci ve ögretmen barindirdiklarini ifade eden Uluslararasi Gökkusagi Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Sule Gayretli, “Okullarimizda ögrencilerimiz, daha adil, barisçil ve kapsayici topluluklar olusturmaya dikkat çekmek ve farkindalik uyandirmak adina baris yürüyüsü ve çesitli etkinlikler gerçeklestirdi. Savaslarla, göçlerle dolu yakin tarihimizde birçok milletten insanin bir araya gelerek verdigi bu barisçil mesaj çok kiymetli” diye konustu.

‘Dünya Baris Günü’ Uluslararasi Gökkusagi Koleji’nin Atasehir, Bahçelievler, Bahçesehir ve Beylikdüzü kampüslerinde cosku ile kutlandi.
Kaynak: İHA