Edirne, Manisa Ve Samsun'daki Tasinmazlarin Özellestirme Ihalesi Nihai Pazarlik Görüsmeleri Yapildi

Özellestirme kapsam ve programinda bulunan, Türkiye Seker Fabrikalari AS adina kayitli Edirne, Manisa ve Samsun'daki tasinmazlarin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmeleri gerçeklestirildi.

Hazine ve Maliye Bakanligi Özellestirme Idaresi Baskanligindan yapilan açiklamaya göre, özellestirme kapsam ve programinda bulunan Türkiye Seker Fabrikalari AS adina kayitli, Edirne'nin Kesan ilçesi Yukarizaferiye Mahallesi'ndeki 415 metrekare yüzölçümlü tasinmazin ve üzerindeki yapilarin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 880 bin lira ile Cemali Altin tarafindan verildi.

Sirket adina kayitli, Manisa'nin Soma ilçesi Kurtulus Mahallesi'ndeki 2 bin 388 metrekare yüzölçümlü tasinmazin bir bütün halinde yapilan özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 14 milyon 700 bin lira ile Canbeyler Yapi Petrol Ürünleri Gida ve Insaat Sanayi Ticaret Limited Sirketi'nden geldi.

Ayrica, sirkete ait Samsun'un Çarsamba ilçesi Beyyenice Mahallesi'ndeki 8 bin 70 metrekare yüzölçümlü tasinmazlarin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklifi 4 milyon 300 bin lira ile Hasan Akkaya Otomotiv Insaat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi verdi.

Kaynak: AA