Izmir'de Belediye Otobüsü Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 12 Yarali

Izmir’in Aliaga ilçesinde belediye otobüsü ile tirin çarpistigi trafik kazasinda 12 kisi yaralandi. Korkunç kaza güvenlik kameralari tarafindan görüntülendi.

Izmir'de Belediye Otobüsü Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 12 Yarali
Kaza, aksam saatlerinde Izmir-Çanakkale Karayolu Helvaci Kavsagi’nda meydana geldi. Iddiaya göre, I.Y. yönetimindeki 35 NKG 74 plakali tir, Izmir yönünden Aliaga istikametine seyir halinde oldugu sirada, Barbaros Mahallesi istikametinden gelen A.S. idaresindeki 35 DC 5049 plakali belediye otobüsü ile çarpisti. Meydana gelen kazada sürücüler I.Y Ile A.S ve otobüs içerisinde bulunan 10 yolcu yaralandi.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine saglik itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralilar, saglik ekipleri tarafindan ambulanslarla Menemen ve Aliaga Devlet Hastanelerine kaldirildi. Hastaneye kaldirilan yaralilardan belediye otobüsünün sürücüsü A.S.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Korkunç kaza güvenlik kamerasinda

Öte yandan meydana gelen kaza, bir is yerinin güvenlik kameralari tarafindan görüntülendi. Görüntüde kavsaktan yola girmeye çalisan belediye otobüsüne, tirin çarptigi anlar yer aldi.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA