Gazilerin Binasinin Bakimini Yükümlüler Yapacak

Mugla’nin Bodrum ilçesinde görevli Cumhuriyet Savcisi Remzi Vatandas ve Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlügü görevlileri, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Bodrum Subesine ziyarette bulundu. Ziyarette, mahkemelerce kamuya çalisma karari verilen yükümlülerin dernek binasinin boya, badana, temizlik islerinin yapilabilmesi amaciyla protokol imzalandi.

Gazilerin Binasinin Bakimini Yükümlüler Yapacak
Cumhuriyet Savcisi Remzi Vatandas, ziyarette dernegin çalismalari ve sehit ve gazilerimiz hakkinda Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Bodrum Subesi Baskani Hasan Külcü’den bilgi aldi.

Yogun duygularin yasandigi ziyarette konusan Remzi Vatandas, “Sehitlerimizin ve gazilerimizin hakkini ne yapsak ödeyemeyiz. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlügü ile aziz vatan topraklari için can veren sehitlerimize ve yasamlarini devam ettiren gazilerimize sükran duymaktayiz. Kahraman sehit ve gazilerimizin kiymetli ailelerinin vatan için milletimizin bekasi ve varligini sürdürmesi için kendi canlarindan fedakârlikta bulundugunu da bilmekteyiz. Devletimizin milletiyle bölünmez bir bütünlük olusturmasi geregi sehitlerimizin geride biraktigi ailelerine sahip çikmak, ihtiyaçlarini gidermek üzerimize bir vefa borcudur. Sehitlerimizin ve yasayan gazilerimizin kiymetli emanetlerine devletimizin kapilari her zaman sonuna kadar açiktir. Sehitlerimizin ve gazilerimizin anilarinin canli tutuldugu bu duygu dolu ortamda, hayatlarini devam ettiren kiymetli gazilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle ahirete intikal etmis olan sehitlerimizi de rahmet, sükran ve minnetle aniyorum.” dedi.

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlügü ile Bodrum Muharip Gaziler Dernegi Subesi arasinda mahkemelerce kamuya çalisma karari verilen yükümlülerin dernek binasinin boya, badana, temizlik islerinin yapilabilmesi amaciyla protokol imzalandi.

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhsen Agar protokolün imzalanmasindan sonra “Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlügü olarak imkânlarimiz dogrultusunda Muharip Gazilerimiz için gerekli tüm çalismayi yürütmekten büyük bir memnuniyet duymaktayiz. Gazilerimizin ihtiyaçlarinin imzalanan bu protokol ile gidereceklerini ve aziz vatanimizin korunmasinda büyük görevler üstlenmis Muharip Gazilerimize ve Dernegimize olan desteklerimiz devam edecektir.” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Bodrum Sube Baskani Hasan Külcü de Bodrum Cumhuriyet Savcisi Remzi Vatandas’in ve Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlügü görevlilerinin ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirerek “Ülkemizin güzide kurumlarindan adalet teskilatinin kiymetli üyelerinin subemize yaptigi ziyaretten çok mutlu oldum, hatirlanmanin benim ve diger gaziler üzerinde son derece olumlu duygulari güçlendiren bir etkisi vardir.’’ dedi.

Kaynak: İHA