Kuzey Marmara Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Ankara’da egitim gören Katar uyruklu 3 askeri ögrencinin bulundugu otomobil, Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçisinde tira ok gibi saplandi. Kazada 1 kisi hayatini kaybederken, 2 kisi de yaralandi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu Budaklar Mahallesi mevkii Istanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmad Sultan S H Al-Badr idaresindeki 34 EEC 310 plakali Fiat marka otomobil, ayni istikamette seyir halinde olan E.A. idaresindeki 06 BZZ 581 plakali tira adeta ok gibi saplandi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve Jandarma Otoyol Trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari inceleme neticesinde araçta yolcu olarak bulunan Ali Ibrahim A A Al-Nasr’in hayatini kaybettigini belirledi. Kazada sürücü Ahmad Sultan S H Al-Badr ve araçta yolcu olarak bulunan Saoud Khalid M A Al-Obaidly ise yaralandi. Yapilan ilk müdahale sonrasinda yaralilar Yenikent Devlet Hastanesine kaldirildi. Hayatini kaybeden Al-Nasr’in cenazesi, jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasi sonrasinda Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.

Öte yandan, 1 kisinin hayatini kaybettigi 2 kisinin ise yaralandigi kazada, otomobilin içinde bulunan Katar uyruklu kisilerin Ankara’da egitim gördükten sonra dönüs yoluna geçtikleri ve askeri ögrenci olduklari ögrenildi.
Kaynak: İHA