Van'in Gürpinar Belediyesi Filosuna 11 Araç Ekledi

Van'in Gürpinar Belediyesi, vatandaslara daha iyi hizmet götürebilmek amaciyla filosuna 11 yeni araç ekledi.

Vani Mehmet Efendi Meydani'nda yeni alinan 3 loder, 3 kamyon, 2 çöp kamyonu, 2 arazi araci ve 1 çim biçme araci düzenlenen tanitim ve açilis töreniyle belediye araç filosuna dahil edildi.

Açilisa katilan AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, güçlendirilen araç filosuyla ilçeye çok daha hizli ve kaliteli hizmet verilecegini söyledi.

"Gelisen ve büyüyen bir kent olarak ilçenin ihtiyaçlari ve talepleri de her geçen gün artiyor." diyen Arvas, söyle konustu:

"Belediyemizde bu artisi göz önünde bulundurarak vatandaslara daha kaliteli hizmet vermek adina yeni aldigi 11 araci hizmete sundu. Bu konuda yogun emek gösteren Belediye Baskanimiz Hayrullah Tanis ve ekibini kutluyorum. Halkimizin vergileri yine halkimiza hizmet olarak geri dönüyor. AK belediyecilik ürettigi hizmetlerle gönüllere dokunmaya gönüllerde yer etmeye devam ediyor."

Gürpinar Belediye Baskani Hayrullah Tanis da kaynaklarin halkin ihtiyaçlari ve talepleri dogrultusunda, verimli bir sekilde kullanildigini söyledi.

Gürpinar'da halkin taleplerine hizli ve adil bir hizmet sistemi kurmak istediklerini ifade eden Tanis, sunlari kaydetti:

"Insani merkeze alan projelerimizle yolumuza devam ediyoruz. Milletin kaynaklarini millet için harciyoruz. Bu siarla ilçemize her gün yeni eserler kazandiriyoruz. 10 yilda yapilamamis isleri 2,5 yila sigdirdik. 11 araci filomuza aldik. Bununla beraber ilçemizin birçok noktasinda çalismalarimizi yürütüyoruz. Gürpinar halkina en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz."

AK Parti Van Il Baskani Kayhan Türkmenoglu da gönül belediyeciliginin Gürpinar'da önemli islere imza attigini kaydetti.

Milletin derdiyle dertlenen bir belediye baskaninin Gürpinar'da hizmetler ürettigini ifade eden Türkmenoglu, "Gönül belediyeciligi ile insanlarimiz hizmetle bulustu. AK belediyecilik farki her yerde kendini hissettiriyor. Hizmete alinan araçlarin Gürpinar halkina hayirli olmasini diliyorum." dedi.

Törene, Gürpinar Kaymakami Fatih Kayabasi, Tusba Belediye Baskani Salih Akman, Edremit Belediye Baskani Ismail Say, AK Parti Ilçe Baskani Taha Güngör, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluslari temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: AA