GÜNCELLEME - Samsun'da Düzenlenen Uyusturucu Operasyonlarinda Yakalanan 2 Süpheli Tutuklandi

ADLI SÜREÇ EKLENDI.

Samsun'da düzenlenen uyusturucu operasyonlarinda gözaltina alinan 4 süpheliden 2'si tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerince, "torbaci" tabir edilen sokak saticilarina yönelik çalisma yürütüldü.

Canik ilçesi Karsiyaka Mahallesi'nde uyusturucu madde satisi yaptigi bilgisi edinilen A.A, Soguksu Mahallesi'nde yakalandi. Zanlinin üzerinde ve ikametinde yapilan aramada, 110 gram sentetik uyusturucu ele geçirildi.

Hasköy Mahallesi'nde ise irtibatli oldugu kisilere uyusturucu sattigi tespit edilen A.C'yi takip eden ekipler, süpheliyi Ilkadim ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde üzerindeki 19,99 gram metamfetamin ile yakaladi.

Yeni Mahallesi'nde 3 Eylül'de ele geçirilen 1540 kapsül sentetik ecza hap ve 30,24 gram sentetik uyusturucuyla ilgili yürütülen sorusturma kapsaminda hakkinda yakalama karari bulunan E.Y, Soguksu Mahallesi'nde yakalandi.

Ilkadim ve Atakum ilçesinde uyusturucu madde sattigi bilgisi edinilen E.K'yi takibe alan ekipler, zanlinin Atakum ilçesi Incesu Mahallesi'nde uyusturucu ticareti yaptigi bir kiside 3,69 gram metamfetamin ele geçirdi. Sorusturma kapsaminda E.K'yi yakalayan ekipler, süphelinin üzerinde bir miktar sentetik uyusturucu buldu.

Dört süpheli de gözaltina alindi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilardan E.K. ve E.Y. çikarildiklari hakimlikçe tutuklandi.

A.A. ve A.C. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: AA