Oyuncaklarini Manavgat'taki Çocuklara Gönderdi

Tokat'in Erbaa ilçesinde yasayan 5 yasindaki Mustafa Çiçek, Antalya'nin Manavgat ilçesindeki orman yanginlarindan etkilenen çocuklara kendi oyuncaklarini yolladi.

Erbaa Belediyesi, Manavgat'ta çikan orman yanginindan etkilenenler için yardim kampanyasi baslatti. Kampanyada elektrikli ev aletleri, sogutucu, kiyafet, islak mendil çocuk mamasi, çocuk bezi gibi bir çok yardim malzemesi toplandi.

Erbaa Belediyesi hizmet binasinda toplanilan yardim malzemelerine ilçede yasayan Hakime ve Hamza Çiçek çiftinin çocuklari Mustafa Çiçek de destek verdi.

Minik Mustafa, içerisinde itfaiye aracinin da oldugu oyuncaklarini Manavgat'taki yangindan etkilenen ailelerin çocuklara ulastirmak için belediye ekiplerine teslim etti.

Anne Hakime Çiçek, Mustafa'nin yanginlari görünce çok üzüldügünü belirterek, "Mustafa'ya biz yangindan etkilenen ailelere yardim yapacagimizi söyleyince o da oyuncaklarinin bir kismini vermek istedi. Mustafa, aksamdan hazirlik yapmaya basladi. Insanlari öyle evsiz, barksiz görünce çok üzüldü. Duygusal çocuk. Bazi oyuncaklarini yangindan etkilenen çocuklara gönderilmesi için posete koydu. Biz de onlari belediye teslim ettik." dedi.

Toplanan yardimlarin yarin ulastirilmak üzere yangin bölgesine gönderilecegi bildirildi.

Bu arada Tokat'ta Manavgat'taki yanginzedeler için toplanan yardima katilan ve isminin açiklanmasini istemeyen kadin parmagindaki yüzügü Kizilay Tokat Baskanligina verdi.

Kaynak: AA