Kagithane Polisinden Gültepe'de Dev Asayis Denetimi

Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, motorize yunus ekipleri, trafik polis ekipleri ve sokak bekçilerinin de destegi ile Gültepe’de genis kapsamli bir asayis denetimi gerçeklestirdi.

Kagithane Polisinden Gültepe'de Dev Asayis Denetimi
Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri Gültepe’de esnaflarin güvenligine yönelik genis kapsamli bir asayis uygulamasi gerçeklestirdi. Yapilan dev denetime motorize yunus ekiplerinin yani sira trafik sube ekipleri ile sokak bekçileri de destek verdi. Yapilan genis çapli denetim kapsaminda Harmantepe Meydani’nda bulunan cadde, sokaklar ve sokaklarda bulunan dükkanlar ile kiraathaneler didik didik arandi. Cadde ve sokaklarin aranmasinin ardindan uygulama yapan polis ekipleri süpheli araçlari durdurduktan sonra vatandaslarin üstlerini arayarak GBT’lerini sorguladi. Ilçede adeta kus uçurtmayan polis ekipleri süpheli bulunan birkaç kisiyi de gözaltina aldi.

Kagithane polisinden suçlulara göz dagi

Gerçeklestirilen dev denetim sonrasinda gözaltina alinan süpheliler ilçe emniyet müdürlügüne götürülürken, polisinin ilçe genelinde cadde ve sokaklarda sürekli olarak devriye gezdigi, suça ve suçlulara göz açtirmayacagi bilgisine ulasildi.
Kaynak: İHA