Altindag Belediyesine Ait Bebek Kütüphanesi Ve Çocuk Oyun Evi'ne Kayitlar Basladi

Kültür ve Turizm Bakanligi ile Altindag Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Bebek Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Evi’nde kayitlar basladi.

Altindag Belediyesine Ait Bebek Kütüphanesi Ve Çocuk Oyun Evi'ne Kayitlar Basladi
Bebek Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Evi hizmete girdi. Rengarenk ve sicacik bir merkez olusturduklarini söyleyen Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci, “Bu güzel kütüphane ve oyun evini hayata geçirdigimiz için çok mutluyuz. Merkezimiz kapilarini açti. Kayitlarimiz basladi.

Minik kullanicilarimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

Bebek ve çocuklarin çok erken dönemde kitaplarla etkilesiminin, onlarin gelisimi üzerinde çok olumlu etkileri oldugunu belirten Baskan Balci, “Kütüphanenin mümkün oldugunca çok çocuga ulasabilmesi için ne gerekiyorsa yaptik. 0-3 yas bebeklere ve 3-6 yas çocuklara hitap edebilmesi, onlarin ilgisini çekebilmesi için her seyi düsündük, her detay üzerinde titizlikle çalistik. Kütüphanenin miniklerimiz için çok faydali olacagina ve onlar tarafindan çok sevilecegine inaniyorum. Altindag’in gelecegi, onlar sayesinde çok güzel olacak insallah. Merkezimizden faydalanmak isteyenler Karapürçek 421. Cadde bulunan kütüphanemize bizzat gelerek kayit yaptirip, bilgi alabilirler” degerlendirmesini yapti.
Kaynak: İHA