Malatya'da Laf Atma Kavgasinda 2 Kardes Yaralandi

Malatya’da ’laf atma’ meselesi yüzünden çikan tartismada iki kardesten biri silahla topugundan vurulurken, diger ise darp sonucu yaralandi. Olay sonrasi kaçan süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

Malatya'da Laf Atma Kavgasinda 2 Kardes Yaralandi
Olay, Battalgazi ilçesine bagli Üçbaglar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Nalbant Sokak’ta laf atma meselesi yüzünden kardesler M.E., K.E. ile K.Ç. arasinda tartisma çikti. Tartisma sonrasi, K.Ç. tabanca ile M.E.’yi topugundan vururken, kiz kardesi K.E.’yi ise darp ettikten sonra araçla bölgeden kaçarak uzaklasti.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, yarali kardesler Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 4 adet bos kovan bulurken, olayin süphelisi K.Ç.’ye ait oldugu degerlendirilen bir araç olayin gerçeklestigi bölgeye yakin bir noktada park halinde bulundu. Arka tamponu yerinde olmayan ve sol aynasi hasarli araçta ekipler inceleme yaparken, olayin süphelisi K.Ç.’yi yakalamak için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA