TEM Otoyolu'nda Minibüs Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 3'Ü Çocuk 7 Yarali

Beykoz TEM Otoyolu Elmali geçisinde servis minibüsü ve hafif ticari aracin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 3’ü agir 7 kisi yaralandi. Yasanan kazada hafif ticari araç içinde bulunan 3 çocuk agir yaralandi.

TEM Otoyolu'nda Minibüs Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 3'Ü Çocuk 7 Yarali
Kaza, 00.45 siralarinda Beykoz TEM Otoyolu Elmali geçisi Ankara istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, içinde 5 kisinin oldugu Meryem K. Idaresindeki 34 ZB 6194 hafif ticari araç ile içinde 2 kisinin oldugu 34 EFM 149 plakali servis minibüsü çarpti. Çarpmanin etkisi ile hafif ticari araç içinde bulanan 3’ü çocuk olmak üzere 5 kisi yaralandi. Çocuklarin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenilirken, diger 2 kisi ise hafif yaralandi. Hafif ticari araca arkadan çarpan servis minibüsü ise kaza yerinden yaklasik 200 metre ileride durabildi. Çapmanin etkisi ile hafifi ticari araç kullanilamaz hale geldi.

Çarpismanin etkisiyle kazada 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 7 kisi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Yaralilardan 3’ünün çocuk oldugu ve durumlarinin agir oldugu belirtildi. Kaza nedeniyle yolda trafik yogunlugu olustu. Kazaya karisan araçlarin yakit depolarindan sizan akaryakit yola döküldü. Yolda baska bir kaza yasanmamasi için ekipler yola savrulan araç parçalarini temizledi ve kumlama çalismasi yapti. Kazaya karisan araçlarin kaldirilmasinin ardindan trafik normale döndü.

Polis kazayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA