YÖK Baskani Özvar'dan YKS Paylasimi Açiklamasi

'Ilk yerlestirme islemleri neticesinde herhangi bir programa yerlesemeyen gençlerimizin de üzülmemelerini ve bilhassa ümitsizlige kapilmamalarini tavsiye ederim' 'Bos kalan kontenjanlar için ek yerlestirme ve devaminda bu seneye has yapilmasini kararlastirdigimiz ikinci ek yerlestirme islemlerinde sansinizin devam ettigini özellikle hatirlatmak isterim'.

Yüksekögretim Kurulu (YÖK) Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ilk yerlestirme islemlerinin neticesinde herhangi bir programa yerlesemeyen gençlerin üzülmemelerini ve bilhassa ümitsizlige kapilmamalarini tavsiye ederek, bos kalan kontenjanlar için ek yerlestirme ve ikinci ek yerlestirme islemlerinde sansin devam ettigini belirtti.

Özvar, YKS yerlestirme sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan sosyal medya hesabindan paylasimda bulundu.

2021-YKS yerlestirme sonuçlari neticesinde bir programa kaydolma hakki kazanan gençleri ve ailelerini tebrik eden Özvar, "Aramiza hos geldiniz." ifadesini kullandi.

Özvar, "Ilk yerlestirme islemleri neticesinde herhangi bir programa yerlesemeyen gençlerimizin de üzülmemelerini ve bilhassa ümitsizlige kapilmamalarini tavsiye ederim. Bos kalan kontenjanlar için ek yerlestirme ve devaminda bu seneye has yapilmasini kararlastirdigimiz ikinci ek yerlestirme islemlerinde sansinizin devam ettigini özellikle hatirlatmak isterim." degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA