Vali Epcim LGS'de Derece Yapan Ögrencileri Agirladi

Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavlarinda derece yapan ögrenciler Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Vali Epcim LGS'de Derece Yapan Ögrencileri Agirladi
Vali Epcim, velileriyle ziyaretine gelen ögrencileri Valilik Toplanti Salonu’nda agirladi. Sinavda il birincisi olarak ÇAPA Fen Lisesi’ne yerlesen Mehmet Akif Solak, Erzincan Fen Lisesi’ne il ikincisi olarak yerlesen Ahmet Askin ve Trabzon Fen Lisesi’ne il üçüncüsü olarak yerlesen Ahmet Akif Besbas’i tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

Ögrencilere egitim hayatlarina iliskin tavsiyelerde bulunan Vali Epcim, “Hepinizi elde ettiginiz basarilar dolayisiyla tebrik ediyorum. Ümit ediyorum ki; bugün elde ettiginiz basarilar yasantinizin ilerleyen dönemlerinde de ayni sekilde artarak devam edecektir. Milli ve manevi degerlere bagli bireyler olarak inaniyorum ki devletimize ve milletimize faydali hizmetlerde bulunacaksiniz. Bu yolda attiginiz ve atacaginiz adimlarin basta sizler ve ailelerinize daha sonra ülkemize ve milletimize hayirlar getirmesini temenni ediyorum. Sizlerin yetismesinde emekleri bulunan ögretmenlerimize ve ailelerinize de ayrica tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Ziyarette Solak, Askin ve Besbas hakkinda Vali Epcim’e bilgi veren Il Milli Egitim Müdürü Cengiz Karakasoglu da kabulleri dolayisiyla Vali Epcim’e tesekkürlerini bildirdi.

Ziyaret Vali Epcim’in ögrenci ve velilerle bilgi alisverisinde bulunmasi sonrasinda ödüllerin takdimiyle son buldu.
Kaynak: İHA