Konya Büyüksehir Belediyesi Bozkir'daki Çalismalarini Sürdürüyor

Konya Büyüksehir Belediyesi, 2021 yatirim programi kapsaminda Bozkir ilçe merkezinde ve mahallelerinde sorumluluk alaninda bulunan yollarda çalismalarina devam ediyor.



Belediyeden yapilan yazili açiklamada ifadesine yer verilen Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, 42 bin kilometrekare cografyaya sahip kentin tamaminda Büyüksehir Belediyesi'ne ait ilçe ve mahalle yollarinda asfalt ve yol genisletme çalismalarinin araliksiz sürdügünü belirtti.

Büyüksehir olarak yollardaki kalitenin artmasina büyük önem verdiklerini vurgulayan Altay, sunlari kaydetti:

"2021 yatirim programimiza dahil ettigimiz Bozkir ilçemize bagli Çaglayan, Yolören, Karayahya, Isiklar, Yelbeyi ve Üçpinar mahalle yollarinin 17 kilometrelik kisminda soguk asfalt çalismasini tamamladik. Ekiplerimiz 4 kilometrelik Tasbasi yolunda çalismalarini sürdürüyor. Üçpinar yolunun da 1 kilometrelik kismi kaldi sadece. Ilçe merkezindeki Hastane Caddesi'ne sicak asfalt çalismasi yaptik. Yine ilçe merkezinde uzunlugu 3 kilometreyi bulan sicak asfalt ve yama çalismalarimizi tamamladik. Bozkir'imiza ve Konya'miza hayirli olsun. Hemsehrilerimizin saglikla ve huzurla seyahatlerini yapmalarini diliyorum."

Kaynak: AA