Gaziantep Il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug'dan GSO'ya Ziyaret

Gaziantep Il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug, Gaziantep Sanayi Odasi’na (GSO) ziyarette bulundu.

Gaziantep Il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug'dan GSO'ya Ziyaret


7 Temmuz 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayimlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Gaziantep Emniyet Müdürlügü görevine atanan Mustafa Emre Basbug, GSO’ya iade-i ziyarette bulunarak Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Cevdet Akinal, Ferhan Sagim, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Aslansoy, Basar Küçükparmak, Melike Yüksel, Metin Erturhan ve GSO Genel Sekreteri Yusuf Iymen ile bir araya geldi. Ziyarette iki kurum tarafindan yürütülen çalismalar hakkinda istisarelerde bulunuldu.

GSO Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, sanayiciler ve is dünyasi olarak, büyük bir özveriyle görev yapan güvenlik güçlerinin her zaman yanlarinda olduklarini söyledi.



Gaziantep Emniyet Müdürlügünün ve kentteki tüm güvenlik personellerinin sehrin huzuru ve güvenligi için mesai kavrami gözetmeksizin önemli çalismalar yürüttügünü dile getiren Konukoglu, “Emniyet Müdürümüze yeni görevlerinin hayirli ve ugurlu olmasini diliyor, çalismalarinda basarilar diliyorum. Ayrica vatanimizin savunulmasinda ve milletimizin can ve mal güvenliginin saglanmasinda canla basla çalisan tüm polis ve askerlerimize saglik ve sihhatler temenni ediyorum. Hepimizin amaci ülkemize daha fazla hizmet edebilmek ve bu dogrultuda üzerimize düsen ne varsa yapmaya da hazir oldugumuzu belirtmek isterim” dedi.



Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug’u agirlamaktan memnuniyet duyduklarini ve Gaziantep Sanayi Odasi olarak her zaman oldugu gibi bundan sonraki süreçte de Emniyet Teskilati ile dayanisma içerisinde olmaya devam edeceklerini kaydeden GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi de kent sanayisi hakkinda bilgiler verdi.

Gaziantep’teki tüm kurum ve kuruluslariyla birlik ve beraberlige dikkati çeken Ünverdi, “Gaziantep’teki kurum ve kuruluslar, siyasetçilerimiz, bürokratlarimiz, yerel yönetimler, sivil toplum ve meslek odalari sehrimiz ve dolayisiyla ülkemiz için her zaman el ele çalismaktadir. Basarimizin temelinde de bu anlayis ve girisimci ruh vardir. Gaziantep’te pandemi kosullarinda dahi fabrika yatirimlari devam etmis, istihdamimiz artmistir. Gaziantep bugün küresel krizlere, pandemiye ve yasanan tüm güçlüklere ragmen güçlü sanayisiyle üretim, ihracat ve istihdamini artirarak çalismaya devam etmektedir” ifadelerini kullandi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug’a hayirli olsun dileklerini ileten Adnan Ünverdi, “Gaziantep Emniyet Müdürlügümüzün kentimizin huzur ve asayisi hususunda yaptigi özverili çalismalari takdirle izliyoruz. Mustafa Emre Basbug’un da fedakarca yürütülen bu çalismalari artirarak devam ettirecegine inaniyorum. Müdürümüze çalismalarinda kolaylik ve basarilar diliyorum” diye konustu.



Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug da misafirperverlikleri ve desteklerinden ötürü GSO yönetimine tesekkür ederek, Gaziantep’in güvenligi ve kent halkinin huzuru için çalismalarini artirarak sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: İHA