30 Agustos Zafer Bayrami Esenyurt'ta Coskuyla Kutlandi

30 Agustos Zafer Bayrami Esenyurt’ta belediyenin organize ettigi bir dizi etkinlikle ve Oguz Aksaç konseriyle coskuyla kutlandi.

30 Agustos Zafer Bayrami Esenyurt'ta Coskuyla Kutlandi
30 Agustos Zafer Bayraminin 99. Yili Esenyurt’ta belediyenin organize ettigi bir dizi etkinlikle coskuyla kutlandi. Gün boyu süren etkinlikler, aksam Esenyurt Cumhuriyet Meydaninda düzenlenen Oguz Aksaç konseriyle devam etti. Cumhuriyet Meydanindaki konsere Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, ilçedeki STK temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Etkinlige ellerinde bayraklarla katilan vatandaslar, Oguz Aksaç konseriyle 30 Agustos Zafer Bayramini coskuyla kutlayarak doyasiyla eglendi.

Konserde konusma yapan Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, “Kurtulus Savasi kazanilirken, tek basina bir kisinin, iki kisinin kazandigi bir is degil arkadaslar. Bütün dünya bir arada toplandi, emperyal güçler, onun karsisinda da Anadolu’nun Trakya’nin mazlum insanlari tek yumruk oldu ve ülkesinin gelecegi için canlarini ortaya koyarak Türkiye Cumhuriyeti devletini yeniden kurdu. Bu çok degerli. Sadece bir kutlama degil, her yil ders almamiz gereken bir konudur. Zorluklar olabilir, her sey, herkes karsimizda olabilir. Ama bir arada durdugumuzda bunlarin hepsinin üzerinden gelecegimizin de bir kanitidir bu zafer. Bu sadece askeri bir zafer degildir, yoksullarin, mazlumlarin muktedirler karsisinda durusunun simgesidir. Bu zafer Anadolu’nun her bir cografyasinin el ele tutmasinin sonucudur” diye konustu.

Kaynak: İHA