Vali Yardimcilari Ve Kaymakamlar Için Veda Yemegi Düzenlendi

Bayburt’ta, vali yardimcilari ve kaymakamlar için veda yemegi düzenlendi.

Vali Yardimcilari Ve Kaymakamlar Için Veda Yemegi Düzenlendi
Cumhurbaskani imzasiyla geçen hafta Resmi Gazete’de yayimlanan Mülki Idare Amirleri atamalari kapsaminda görev yerleri degisen Vali Yardimcilari Mehmet Naim Akgül, Burak Çimsir ile Aydintepe Kaymakami Mustafa Babacan ve Demirözü Kaymakami Engin Tok için veda yemegi düzenlendi.

Vali Cüneyt Epcim’in ev sahipliginde düzenlenen yemege Milletvekili Fetani Battal, Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun, Cumhuriyet Bassavcisi Huzeyfe Yücedag ile Vali Yardimcilari, Kaymakamlar ile ilgili kurum temsilcileri katildi.

Vali Epcim yemegin ardindan yaptigi konusmada mülki idare amirleri olarak görev yaptiklari yerlerde vatandaslara hizmet etmenin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Görev yerleri degisen Vali Yardimcilari ve Kaymakamlarin Bayburt’a katki saglamak amaciyla yetki ve sorumluluklari çerçevesinde görev yaptiklarini ifade eden Vali Epcim, “Bu zaman diliminde arkadaslarimiz oldukça basarili çalismalar yaptiklari için kendilerini takdir ettik. Kendilerine bundan sonraki yasantilarinda basari temenni ediyorum.” dedi.

Vali Epcim söyle devam etti: “Hepimizin sikça söyledigi gibi, milletimize hizmet etmek bir nasiptir. Bu manada degerli arkadaslarimizin bundan sonraki görevlerinde de milletimize en üst düzeyde hizmet edeceklerine ve bu hizmetin de onlara nasip olacagina ben cani gönülden inaniyorum. Bu vesileyle arkadaslarimizi tekrar tebrik ve takdir ediyorum. Allah hepsinin yardimcisi olsun.”

Milletvekili Fetani Battal ise mülki idare amiri olarak Bayburt’a hizmet eden Vali Yardimcilari ve Kaymakamlara tesekkürlerini iletti.

Bayburt’un kendine has özellikleri oldugunu aktaran Milletvekili Battal, “Bunu Bayburt’ta görev yapmis birçok arkadasla ben müsahede ettim. Bunu sizde gittikten sonra yakindan hissedeceksiniz. Fakat sunu söylemeliyim, biz Bayburtlular olarak ömür boyu bu bagin devam ettigini birçok dostumuzla müsahede ettik. Burada kurdugunuz dostluklar, ayrildiktan sonra da devam eden dostluklara dönüsüyor. Ülkenin muhtelif yerlerinde memuriyetler yaptim. Halen oradaki dostluklarimizin devam ediyor olmasi, hayatimizin bugünlerinde bazen moral, bazen motivasyon, bazen tecrübe olarak katki sunuyor. Ben Bayburt’a verdiginiz emekler için hepinize tesekkür ediyorum. Yolunuz açik olsun. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.” ifadelerini kullandi.

Bayburt’ta bir yili askin süre boyunca hizmet ettiklerini dile getiren Vali Yardimcisi Mehmet Naim Akgül de devlet hizmetinde sürekliligin esas oldugunu belirtti.

Kendileri açisindan yer degisikliginin bir son olmadigina dikkat çeken Vali Yardimcisi Akgül, “Buradaki son bir son degil esasinda. Devletin baska bir mecrasinda, baska bir vilayet ve ilçesinde yeni bir görev almaktir esasinda. Bu süre kapsaminda basta valimize sükranlarimi arz ediyorum. Kendisi bize vali olmaktan ziyade bir meslek büyügü, bir abi olarak yol gösterdi. Yanlislarimizi düzeltti. Haricinde benimle birlikte alin teri döken, dirsek çürüten, mesai mevhumu olmaksizin çalisan saygi deger meslektaslarima, çalisma arkadaslarima sükranlarimi arz ediyorum.” seklinde konustu.

Bir yil önce Bayburt’a geçici olarak görevlendirilen Vali Yardimcisi Burak Çimsir, bu degisikligin kendisini onurlandirdigini dile getirdi. Bir yil boyunca Vali Epcim’in ve çalisma arkadaslari ile güzel zamanlar geçirdigini aktaran Vali Yardimcisi Çimsir, “Valimize, tecrübelerinden istifade ettik, sükranlarimi sunuyorum. milletvekilimize, garnizon komutanimiza, bassavcimiza, degerli meslektaslarimiza, ilgili kurum müdürlerimize de saygilarimi arz ediyorum. Tesekkür ediyorum.” ifadeleriyle duygularini paylasti.

Program Vali Cüneyt Epcim’in, Vali Yardimcilari Mehmet Naim Akgül ve Burak Çimsir ile Aydintepe Kaymakami Mustafa Babacan ve Demirözü Kaymakami Engin Tok’a hizmetleri anisina çesitli hediyeler takdim etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA