Kartal'da Zafer Haftasi Kutlamalari 'Ceza' Konseri Ile Basladi

Büyük Taarruz’un zaferle sonlandigi 30 Agustos Zafer Bayraminin 99. yil dönümü Kartal’da bir dizi etkinlikle kutlaniyor. Etkinliklerin ilk gününde ünlü Rap sanatçisi Ceza Kartal’da müzikseverlerle bir araya geldi.

Kartal'da Zafer Haftasi Kutlamalari 'Ceza' Konseri Ile Basladi
30 Agustos 1922’de Dumlupinar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99. yil dönümünü Kartal’da 6 gün sürecek 20 farkli etkinlik ile kutlaniyor. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan organize edilen organizasyonda, Türkiye’nin önde gelen sanatçilari performanslarini sergilerken, günün anlam ve önemini yasatan spor etkinlikleri, sergiler ile birbirinden farkli mahalle eglenceleri de düzenleniyor.

6 gün sürecek kutlamalarin ilk günü olan 27 Agustos Cuma aksami, ünlü Rap sanatçisi Ceza Kartal’da müzikseverlerle bulustu. Kartal Meydaninda düzenlenen konserde Ceza en sevilen sarkilarini Kartallilar ile birlikte seslendirdi. Konsere katilan vatandaslar hem eglendi hem coskulu anlar yasadi. Baskan Gökhan Yüksel de konsere katilarak sahnede Ceza’ya çiçek takdim etti.

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, “Eglenmeyi cosmayi, coskuyu çok özlemistik. 30 Agustos Zafer Bayrami’ni Kartal’da doyasiya kutlamak istiyoruz. 1 Eylül Dünya Baris Günü, dolayisiyla Zafer ve Baris Haftasi diyerek bir hafta Kartal’da kardeslerimizle, komsularimizla bulusuyoruz. Su an sahnede Ceza var. Gençler onlari çok özlediler. Hem gençler hem de Kartal’da diger komsularimizla Zafer Bayraminin coskusunu yasayacagiz ve yasatmaya da devam edecegiz. 30 Agustos’ta klasigimiz olan Kartalli Kazim meydanindan yürümeye devam edip meydanimizda konserimizle taçlandiracagiz. Yanginlar, afetler, seller, pandemi gerçeklesti. Çok yorulduk, çok üzüldük ama eglenmek Kartallilarin ve gençlerin hakki. 30 Agustos Zafer Bayrami simdiden kutlu olsun hepimize. Bir hafta boyunca coskuyla kutlayacagiz. 1 Eylül Dünya Baris günü ile entegre ettik, Zafer ve Baris haftamizdaki konserlerimiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA