Erzurum Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz'in Veda Mesaji

Erzurum Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz bir veda mesaji yayinladi. Tuggeneral Gemalmaz mesajinda; ’Burada görev yapmanin herkese nasip olmayacagini dile getirmek isterim’ dedi.

Erzurum Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz'in Veda Mesaji
Tuggenerallige terfi ettirilen Erzurum Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz Mugla Il Jandarma Komutanligina atandi.

Tuggeneral Ali Gemalmaz mesajinda; “Aziz Erzurumlular, Sevgili Dadaslar, ilimizin degerli yöneticileri Kahraman silah arkadaslarim; Kahramanlar diyari Erzurum’dan bugün itibariyle ayriliyorum. Sözlerime baslamadan önce, burada görev yapmanin herkese nasip olmayacagini dile getirmek isterim. Cumhuriyetimizin temellerinin atildigi il olan Anadolu’nun yikilmaz kalesi Erzurum’da, hizmet etmenin gururunu yasiyorum. Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Mugla Il Jandarma Komutani olarak atandim. Görev yaptigim iki yil süresince emniyet ve asayisin saglanmasinda büyük destegini gördügüm basta Sayin Valim, Kolordu ve Garnizon Komutanim, Büyüksehir Belediye Baskanim ve Bölge Komutanim olmak üzere Erzurumlu hemserilerime, huzur ve ahenk içerisinde çalistigim tüm kamu kurum kurulus yöneticileri ve personeline, Erzurum Il Jandarma Komutanligi personeli silah arkadaslarima sonsuz tesekkürlerimi sunarim.

Yüregi Güzel Erzurumlu hemserilerim; Basta Sehit ailelerimiz olmak üzere hepinizi sevgi ve saygilarimla selamliyorum.”
Kaynak: İHA