Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinin Önünde Kontrolden Çikan Otomobil Takla Atti Açiklamasi 2 Yarali

Sancaktepe Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinin önünde viraji alamayan otomobil yol kenarinda bulunan mantarlara çapti. Çapmanin etkisi ile takla atmayan baslayan otomobilin motoru araçtan ayrilarak yolun ortasinda kaldi. Otomobil ise 50 metre sürüklenerek direge vurarak durabildi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinin Önünde Kontrolden Çikan Otomobil Takla Atti Açiklamasi 2 Yarali
Olay, gece 04.00 siralarinda Sancaktepe Can Bartu Tesislerinin önünde gerçeklesti. Iddiaya göre 34 DLY 985 Peugeot markali otomobil sürücüsü alkollü sekilde asiri hiz yapti. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü yol kenarinda bulunan mantarlara çarparak takla atmaya basladi.

Takla atmaya baslayan otomobilin motoru yerinden koparak yolun ortasinda kaldi. Motoru kopan otomobil yaklasik 50 metre takla atarak yol kenarinda bulunan aydinlatma diregine çarparak durabildi. Yasanan olayda ölü veya yaralanan olmazken; otomobil içinde bulunan 2 kisi çevredeki vatandaslarin yardimi ile araçtan çiktiktan sonra olay yerinde araci birakip kaçti. Vatandaslarin Ihbari üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde baska bir kaza yasanmamasi için çevrede güvenlik önlemi aldi. Kazaya karisan araç olay yerine gelen çekici ile kaza yerinden kaldirildi.

Görgü tanigi Mustafa Düzenli, “ Biz cadde üzerinde arkadasimizi beklerken Beyaz bir araba asiri hizli sekilde geliyordu. Önce yol kenarindaki mantarlara çapti. Daha sonra takla atmaya basladi.

Istasyonun oraya kadar takla atarak gitti. Biz yardima kostuk hemen aracin kapisini açtik. 2 kisi yarali sekilde araçtan çikti. Daha sonra yürüyüp gittiler” dedi.

Polis ekipleri kazayi yaptiktan sonra kaçan araç sürücü için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA