Alasehir Halk Egitim Merkezi Tesekkür Belgesi Aldi

Manisa’nin Alasehir Ilçe Halk Egitim Merkezi, "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi" kapsaminda Milli Egitim Bakanligindan tesekkür belgesi aldi.

Alasehir Halk Egitim Merkezi Tesekkür Belgesi Aldi
Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü tarafindan Alasehir Halk Egitimi Merkezine Tesekkür Belgesi verildi.

172 alanda açilan kursla 5 bin 701 kursiyere egitim veren Alasehir Halk Egitim Merkezi Müdürlügü hem bireysel ve toplumsal gelisime hem de istihdama yönelik sundugu katkilardan dolayi tesekkür belgesi almaya hak kazandi.

Aldiklari tesekkür belgesiyle gurur yasadiklarini söyleyen Alasehir Halk Egitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez "Bakanligimiz Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü tarafindan yil içerisinde yapmis oldugumuz çalismalardan ötürü tesekkür belgesi ile ödüllendirildik. Yil içerisinde yaptigimiz çalismalarda emegi geçen kursiyerlerimize, ögrencilerimize, usta Ögretici ve ögretmenlerimize, idari personellerimize ayri ayri tesekkür ediyorum. Alasehir Halk Egitimi Merkezi Müdürlügünce ’Her yasta, her yerde, herkese egitim’ slogani ile yürüttügümüz hizmeti, örgün egitimin yaninda örgün egitim disina çikmis bütün yas gruplarina kisisel gelisim, meslek edindirme, kültürel, sportif ve hobi kurslari ile egitim faaliyetlerini yürütmekteyiz. Hayat Boyu Ögrenme kapsaminda 72 Alanda 2 bin 738 mesleki kurs 963 genel kurs olmak üzere toplam 3 bin 701 kurs modülümüz bulunmakta. Bu kurslarimiz yediden yetmise tüm vatandaslarimiza hizmet vermektedir.

Yaptigimiz çalismalarla Alasehir’de her yastan vatandasimizin kurslarimizdan faydalanmalarini sagliyoruz. Hedefimiz daha fazla kurs çesidi ile daha fazla kursiyerlere erismek, üretmek, üretime yönelik kurslar düzenlemek, istihdama katki saglamak, kisisel gelisimi desteklemek, girisimcileri cesaretlendirmek, ustalarimizla zanaatkarlarimiza destek olmaktir. Vatandaslarimizi ayni zamanda estetik degerlerle bulusturarak kaliteli vakit geçirmelerine yardimci oluyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA