Turkcell Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimciligi Görevine Ali Riza Esmen Getirildi

Turkcell Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimciligi görevine Ali Riza Esmen atandi.

Turkcell Iletisim Hizmetleri tarafindan Kamuyu Aydinlatma Platformu'nda (KAP) yapilan açiklamada, sirketin Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimciligi görevine 1 Eylül tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Ali Riza Esmen'in atandigi ifade edildi.

Açiklamada su bilgiler paylasildi:

"Ali Riza Esmen, Kirikkale Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 1997 yilinda mezun olup, Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans egitimine devam etmistir. 2004 yilinda Dowling College New York'ta Isletme üzerine master programini tamamlamistir. Kariyerine 2000 yilinda State University of New York Nassau Community College English Language Institute'de Direktör Yardimcisi olarak baslayip, akabinde Dowling College English Language Institute'de Ögretim Görevlisi olarak çalismistir.

2007-2009 yillari arasinda uçak bakim ve onarim hizmetleri saglayicisi MyTechnic'te Insan Kaynaklari Direktörü olarak görev yapmistir. 2009-2012 yillari arasinda Türk Hava Yollari Teknik AS'de Insan Kaynaklari Müdürü olarak görev yapan Esmen, 2012-2015 yillari arasinda da Petkim Petrokimya Holding AS'de Insan Kaynaklarindan sorumlu Genel Müdür Yardimciligi görevinde bulunmustur. 2016 yilindan itibaren ise EUAS International ICC'de Insan Kaynaklarindan sorumlu Genel Müdür Yardimciligi görevini sürdürmektedir."

Kaynak: AA