Milletvekili Yayman Açiklamasi 'Kirikhan OSB'de 2 Bin Kisiyi Istihdam Edecegiz'

Hatay ekonomisine katki sunmasi beklenen Kirikhan Organize Sanayi Bölgesinde çalismalar hizla ilerliyor. Çalismalarin tamamlanmasiyla bölgede 2 bin kisinin istihdam edilmesi hedefleniyor.

Milletvekili Yayman Açiklamasi 'Kirikhan OSB'de 2 Bin Kisiyi Istihdam Edecegiz'
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Baskani, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kirikhan Kaymakami Mahmuthan Arslan, Kirikhan Belediye Baskani Ayhan Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Numan Bölükbas, AK Parti Ilçe Baskani Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Kirikhan Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundular.

“8 ay içerisinde buranin bütün çalismalarini bitirecegiz”

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Baskani Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, inceleme sonrasi yaptigi açiklamada, “Kirikhan’in çok büyük hayali olan organize sanayi bu ekibe nasip oldu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Burada 52 fabrika olacak. Suan bu bölgede 25 tane is makinasi gece gündüz çalisiyor. Bu bir takim çalismasi ekip çalismasidir. Biz burada 2 bin kisiyi istihdam edecegiz. Kirikhan ilçemiz bir tarim, ticaret sehriydi. Simdi de ayni zamanda bir sanayi sehri olacak. Çok heyecanliyiz insallah 8 ay gibi bir süre içerisinde buranin bütün çalismalarini bitirecegiz. Allah nasip ederse Kirikhan’in en önemli sorunlarindan biri olan issizlik problemini de çözmüs olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA