MHP Kayseri Milletvekili Ersoy'dan Malazgirt Zaferi Mesaji

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "Dista ve içte vatanimizi bölmeye, parçalamaya yönelik her adim, milletimizin 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' anlayisi karsisinda, tarihte oldugu gibi, bugün de, gelecekte de yok olmaya mahkumdur." ifadelerini kullandi.

Ersoy, Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruz'un yil dönümü dolayisiyla yayinladigi mesajda, iki tarihinde güçlü Türkiye'nin temellerinin atilmasinda rolünün büyük oldugunu belirtti.

Malazgirt Zaferi'nin 950. yil dönümünü ve 26 Agustos 1922'deki Büyük Taarruz'un 99. yil dönümünü büyük bir gururla yad etmekten mutluluk duydugunu ifade eden Ersoy, sunlari kaydetti:

"Dista ve içte vatanimizi bölmeye, parçalamaya yönelik her adim, milletimizin 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' anlayisi karsisinda, tarihte oldugu gibi bugün de, gelecekte de yok olmaya mahkumdur. Mazimizdeki birlik, beraberlik ve dayanisma ruhunun atide daim olmasi dilegi ile Malazgirt Zaferi'nin 950. ve Büyük Taarruz 99. yil dönümünü kutluyor, Sultan Alparslan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere, bizlere bu zaferleri hediye eden ecdadimizi, saygi, minnet ve dua ile yâd ediyor, Cenabi Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: AA