Meram'da Muhtarlarla Istisare Toplantisi Düzenlendi

Konya’nin merkez Meram ilçesinde muhtarlarla istisare toplantisi düzenlendi.

Meram'da Muhtarlarla Istisare Toplantisi Düzenlendi
Meram’da yapilan hizmetlerin degerlendirilmesi ile ilgili muhtarlarla istisare toplantisi düzenlendi.

Dutlu Millet Bahçesi’nde düzenlenen programa Kaymakam Resul Çelik, Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, AK Parti Meram Ilçe Baskani Mustafa Dolular ve mahalle muhtarlari katildi.



“Meram’a hizmet noktasinda hep istisare halinde olduk”

Muhtarlarla yapilan istisarenin önemine dikkat çeken Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, “Salgin süreci sebebiyle muhtarlarimizla istisare toplantilarimiza bir süre ara vermistik. Bu dönemde hizmetlerin aksamamasi için sürekli olarak iletisim halinde olduk. Meram’a hizmet noktasinda hep beraber el ele vererek çalismalarimiza yön verdik. Bugün geldigimiz noktada hemsehrilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak güzel islere imza attik. Meram’da 2 buçuk yildir agabey kardes gibi oldugumuz, birbirimizin yükünü aldigimiz Kaymakamimiza veda ediyoruz. Devlet görevlilerinin kaderinde baska sehirlerde görev yapmak da var. Aileden birisini baska bir yere gönderiyormus gibi hepimiz hüzünlüyüz. Allah kendisinden razi olsun” seklinde konustu.



“Salginla mücadelemiz henüz bitmedi”

AK Parti Meram Ilçe Baskani Mustafa Dolular, salgin sürecinde Covid virüsü ile ciddi bir mücadele verildigini kaydederek, “Burada muhtarlarimizin emekleri unutulmaz. Çok yogun çalistiniz, emekleriniz unutulmaz. Salginla mücadelemiz henüz bitmedi. Gerek asilama süreçleri, gerekse tedbirler noktasinda desteginize her zaman ihtiyacimiz var. Sayin kaymakamimizi, agabeyimizi ugurluyor olmanin hüznü var içimizde. Kaymakamimiz Meram için çok çalisti ve herkesin sevgisini kazandi. Insallah yeni görev yerinde basarili çalismalarina devam eder” dedi.



“Meram’da her zaman bir aile gibi çalistik”

Cumhurbaskanligi kararnamesiyle Istanbul Çekmeköy Kaymakamligi’na atanan Meram Kaymakami Resul Çelik ise, çok sevdigi Konya’dan ayrilacak olmasindan dolayi üzüntüsünü ifade ederken, “Meram’da her zaman bir aile gibi çalistik. Çalismalarimizin tümünde belediyemizle, kurumlarimizla görüs alis verisinde bulunduk. Muhtarlarimizla yapacagimiz istisare toplantisini programladiktan sonra yeni görev yerimiz açiklandi. Herkesten helallik istiyorum. Görev sürem boyunca verdiginiz destek dolayisiyla hepinize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA