Kirsalda Yol Çalismalari Hiz Kesmiyor

Manisa’da tarimsal üretimin yogun olarak yapildigi bölgelerdeki kalkinmayi ve ulasim olanaklarini arttirmayi amaçlayan Büyüksehir Belediyesi, Saruhanli ilçesi Koldere Mahallesi ile Sehzadeler ilçesi Çavusoglu Mahallesi arasindaki baglantiyi saglayan yolda asfaltlama çalismalarina basladi.

Kirsalda Yol Çalismalari Hiz Kesmiyor
Manisa Büyüksehir Belediyesi, kirsal mahalleleri birbirine baglayan alternatif yollardaki asfaltlama çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bu kapsamda Saruhanli ilçesi Koldere Mahallesi ile Sehzadeler ilçesine bagli Çavusoglu Mahallesi arasindaki güzergahta yol yapim çalismalari basladi.

6 kilometrelik yol agini kapsayan çalismayi Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Yol Bakim ve Onarim Sube Müdürü Serdinç Bulut, Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Serafettin Yüncüoglu, Saruhanli Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Gür Demir, Saruhanli Muhtarlik Isleri Müdürü Serdar Özgedik, Koldere Mahalle Muhtari Ibrahim Durbay, Gümülceli Mahalle Muhtari Murat Güleryüz, Çavusoglu Mahalle Muhtari Fahri Sagir ve Yeniharmandali Mahalle Muhtari Veysel Akkoyun ile birlikte inceledi.

Yol çalismalarinin yapildigi noktada muhtarlari bilgilendiren Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, “2021 asfalt sezonunda 525 kilometrelik yolu asfaltladik. Cengiz Ergün Baskanimizin belirttigi 1200 kilometrelik hedefe emin adimlarla ilerliyoruz. Önümüzde yaklasik 2 buçuk aylik bir süremiz var. Tabi bu basari; santiyelerin, asfalt emekçilerinin basarisidir. Gece gündüz, cumartesi pazar demeden çalismalar devam ediyor. Yaptigimiz çalismalarin ardindan muhtarlarimizin, vatandaslarimizin memnuniyetini görüyoruz, bu da bizleri mutlu ve huzurlu ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA