Keçiören Belediyesi 'O Is Bende' Projesi Ile Ödül Aldi

Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ile Gençlik ve Spor Bakanliginin ev sahipliginde ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen ‘Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi’ne katilim saglayan Keçiören Belediyesi, gençlere egitim ve istihdam temali “O Is Bende” projesiyle ödül aldi.

Keçiören Belediyesi 'O Is Bende' Projesi Ile Ödül Aldi
Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanliginin ev sahipliginde ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen ‘Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi’ne katilim saglayan Keçiören Belediyesi gençlere egitim ve istihdam temali “O Is Bende!” projesiyle ödül aldi. Açilis konusmasi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yapilan ve ödüle layik görülen 22 belediye baskaninin kurdele kesim töreniyle baslayan Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi’ne Türkiye’nin birçok noktasindan belediyeler, teknoloji ve bilisim firmalari, spor federasyonlari, spor kulüpleri ve Milli Egitim Bakanligina bagli okullar katildi.



“5 temel mesleki atölye açacagiz”

Ödülü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden alan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “O Is Bende! Projemizle gençlerimize yönelik inovatif çalismalara ve yerel ekonomik kalkinmaya katki saglamak için farkli branslarda atölye çalismalari yapacagiz. Gençlerin ve dezavantajli gençlerin yetenekleri, egitimleri veya hedefleri dogrultusunda atölyelere katilarak girisimcilik özelliklerinin gelistirilmesi, sosyal ve mesleki donanimlarinin artirilarak ekonomik hayata katilimlarini tesvik edecegiz. Bu kapsamda belediyemiz tarafindan kurulacak olan proje merkezimizde gençlerimize yönelik metin yazarligi atölyesi, dijital fotografçilik atölyesi, sosyal medya atölyesi, temel tarim faaliyetleri ve girisimcilik inovasyon atölyesi olmak üzere 5 temel mesleki atölye açacagiz” dedi.

Kaynak: İHA