Genç Dostu Sehirler Kongre Ve Sergisi'nde Kayseri Büyüksehir Standina Yogun Ilgi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanligi’nin ev sahipliginde düzenlenen Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi’nde açtigi standa yogun ilgi gösterildi.

Genç Dostu Sehirler Kongre Ve Sergisi'nde Kayseri Büyüksehir Standina Yogun Ilgi
Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçeklesen Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi’nde yerini alan Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin, KAYMEK, Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi, Spor A.S.’nin faaliyetleri ve etkinlikleri yer aliyor. Büyüksehir standinda kurulan dev ekranda 6 bin yillik tarihi geçmisiyle kadim kent Kayseri’nin tanitim videosu misafirlere izletilirken, kentteki faaliyetleri anlatan kültür sanat, spor ve bilim gibi çalismalar misafirler tarafindan büyük ilgi gördü. Stantta, Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) tarafindan hazirlanan, gençlerin kisisel ve sosyal gelisimlerini önceleyen bir anlayisla, bilinen egitim ve ögretim içeriginden farkli yenilikçi bir yöntem ile özel olarak tasarlanarak gelistirilecek atölyelerde uygulamali egitimlerin verilecegi bir model olan Deger Gençlik projesi tanitildi. Proje, gençler tarafindan yogun ilgiyle karsilandi.

Ayrica lezzetin anavatani Kayseri’de meshur pastirma ve Kayseri’ye has lezzet Nevzine Tatlisi da misafirlere ikram edildi. Baskan Büyükkiliç, sergide Kayseri Büyüksehir Belediyesi standini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a tanitti. Büyükkiliç, ayrica Türkiye Belediyeler Birligi ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ile birlikte sergide diger stantlari da gezerek, belediyelerin çalismalarini inceledi.
Kaynak: İHA