Diyarbakir Valisi Karaloglu'na 'Genç Start-Up Diyarbakir' Proje Ödülü

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, ’Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasi’nda destek almaya hak kazanan Diyarbakir Büyüksehir Belediyesinin ödülünü Vali Münir Karaloglu’na verdi.

Diyarbakir Valisi Karaloglu'na 'Genç Start-Up Diyarbakir' Proje Ödülü
Diyarbakir Büyüksehir Belediyesinin Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanliginin ortaklasa düzenledigi ’Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasi’nda kentte gençlere istihdam alanlari olusturmak amaciyla hazirladigi ’Genç Start-Up Diyarbakir’ projesi, dereceye girerek destek almaya hak kazandi. TBB ve Gençlik ve Spor Bakanliginin ev sahipliginde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimlariyla Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde ödül töreni düzenlendi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu ile TBB Baskani Fatma Sahin’in yaptiklari konusmalarin ardindan ödül törenine geçildi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, ’Genç Start-Up Diyarbakir’ projesi ödülünü Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu’na verdi.

Vali Karaloglu, bu güzel programi düzenleyerek Büyüksehir Belediyesi’nin ödüle layik görülmesine vesile olan ve hiçbir zaman Diyarbakir’dan destegini esirgemeyen Cumhurbaskani Erdogan, Kasapoglu ile Sahin’e sükranlarini sundu. Gençlere istihdam alani açma projesi Genç Start-UpDiyarbakir’in Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasinda dereceye girdigini belirten Karaloglu, projenin TBB’den destek alamaya hak kazandigini ve Cumhurbaskani Erdogan’in elinden alinan ödülün Diyarbakirli gençlere isik olacagini ifade etti.

Kaynak: İHA