Bursa'nin En Büyük Gross Marketi Açildi

Bursa’ya geldigi ilk günden itibaren büyük yatirimlara imza atan Özen Grup simdi de yepyeni bir konsept ve en büyük magazasiyla Bursalilara Yildirim ilçesi Erikli Mahallesi’nde hizmet verecek. ’Her gün ucuz her ürün ucuz’ sloganiyla vatandasin cebine hitap etmesine ragmen, açilisa vatandaslar yine akin etti.

Bursa'nin En Büyük Gross Marketi Açildi
Özen Grup, yeni yatirimiyla Bursa ve Türkiye’nin ekonomisine ve istihdamina katki saglamaya devam ediyor. Yeni konseptiyle, 8 bin metrekarelik 2 katli alanda, temel gida ürünlerinden temizlik ürünlerine, sarküteri ürünlerinden taze sebze meyveye, kasap ürünlerinden firin ürünlerine kadar binlerce ürün seçenegini toptan fiyatina perakende satis ilkesiyle tüketicilere sunulacak. Bursa’nin en büyük magazasi olma özelligi tasidigini belirten Özen Grup Yönetim Kurulu Baskani Cemal Özen, "Müsterilerimize en iyi sekilde hizmet etmek için her gün üzerine bir seyler koymaya çalisiyoruz. Bugün yeni konseptimizle hazirladigimiz magazayi açmanin hem heyecanini hem mutlulugunu yasiyoruz. Özen Gross’da hafta sonu indirim yok. Bu markette hep ucuzluk var. Su anda magazamizda göreceginiz fiyatlar 10 gün sonra degisecek fiyatlar degil. 12 bin çeside yakin ürünümüz hep ucuzdur, en ucuzdur. Emek veren tüm arkadaslarima, tüm emektar çalisanlara ve dostlarima tesekkür ediyorum" dedi.

Bursa milletvekillerinden belediye baskanlarina, kaymakamlardan tedarikçi firma yetkililerine kadar herkesin yogun ilgi gösterdigi açilis, kurdele kesimiyle devam etti.
Kaynak: İHA