Merkezefendi, Zafer Bayramini Athena Ile Kutlayacak

Türk Rock müziginin sevilen grubu Athena, Merkezefendi Belediyesi tarafindan düzenlenen 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri kapsaminda konser verecek.

Merkezefendi, Zafer Bayramini Athena Ile Kutlayacak


30 Agustos Pazartesi günü saat 21.00’de baslayacak olan konser Merkezefendi Kültür Merkezi açik otoparkinda gerçeklestirilecek. Büyük Zafer’in 99.yildönümünde sahne alacak olan Athena, çok dinlenilen birbirinden güzel sarkilariyla Merkezefendililere ve Denizlililere bayram coskusunu yasatacak. Merkezefendi Belediyesi ayrica ayni gün saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi önünde Fener Alayi yürüyüsü düzenleyecek.

Bayram coskusunu yasamak isteyen tüm Merkezefendili ve Denizlilileri konsere davet eden Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “30 Agustos sadece bizim için degil tüm dünya için önemli bir gündür. Milletimizin zorluk tanimadan, cani pahasina vatan topragini savundugu ve sonucunda büyük zafer elde ettigi bir destandir. Bizler basta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin ve atalarimizin bizlere emanet ettigi bu mirasa her zaman sahip çikacagiz. Büyük Zafer’in yildönümü etkinlikleri kapsaminda ülkemizin sevilen gruplarindan Athena, Merkezefendimizde sahne alacak. Bayram coskusunu doyasiya yasayacagimiz konsere ve öncesinde gerçeklestirecegimiz fener alayina tüm Merkezefendili ve Denizlili hemsehrilerimi davet ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA