Kontrolden Çikan Araç Aydinlatma Diregini Devirdi Açiklamasi 2 Yarali

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çikan hafif ticari araç, orta refüje çikarak aydinlatma diregini devirdi. Kazada araçta bulunan 2 kisi yaralandi.

Kontrolden Çikan Araç Aydinlatma Diregini Devirdi Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, sabaha karsi Denizli - Mugla karayolu Tavas ilçesi girisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli’den Tavas istikametine seyir halinde olan Murat A. idaresindeki 06 CDP 469 plakali Fiat marka hafif ticari araç, ilçe girisine geldiginde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çikti. Süratli bir sekilde yolda zikzaklar çizerek bir süre ilerleyen araç, hizini alamayarak orta refüje çikti. Refüjdeki aydinlatma diregine çarparak durabilen araç, bu sayede karsi seride geçmekten kurtuldu.

Büyük bir gürültüyle kirilan aydinlatma direginin çikardigi sesi duyan çevre sakinleri, panik içerisinde yaralilarin yardimina kostu. Araçta bulunan sürücü Murat A. ve babasi Seracettin A., vatandaslar tarafindan araçtan çikartildi. Saglik durumlari iyi olan baba ogul, 112 Acil Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan tedavilerinin ardindan Tavas Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazada büyük maddi hasar olusan hafif ticari araç, çekici yardimiyla bölgeden uzaklastirildi. Anayola devrilen aydinlatma diregi nedeniyle Denizli - Mugla karayolunda trafik akisi 1 saat kontrollü bir sekilde saglandi. Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA