Türkeli'de Iki Bakan, Muhtarlarla Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirdi

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, Sinop’un Türkeli ilçesinde muhtarlarla bölgenin son durumuna ve ihtiyaçlarina dair degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Türkeli'de Iki Bakan, Muhtarlarla Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirdi
Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, AK Parti Sinop Milletvekili Nazim Mavis ve Türkeli Kaymakami Mesut Ozan Yilmaz ile beraber, afetten etkilenen Türkeli ilçesi ve köylerin son durumu ve ihtiyaçlarina dair degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Muhtarlar, genel olarak yol, su ve elektrik konularindaki magduriyetlerini dile getirdi. Bakanlar da gerekli talimatlari vererek, sel yaralarinin zamanla sarilacagini belirtti.

Ülke genelinden Türkeli’ye getirilen araçlarla birlikte 65 is makinesinin gece gündüz demeden Türkeli ve köylerinin selde zarar gören bölgelerinde çalisma yaptigi kaydedildi.

Muhtarlar, sel felaketinin yasandigi günden bugüne kadar yapilan çalismalardan dolayi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a, bakanlara ve diger yetkililere tesekkür etti.
Kaynak: İHA