Motosiklet Ile Yolcu Minibüsü Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Mugla’nin Bodrum ilçesinde bir motosiklet ile yolcu minibüsünün çarpistigi kazada 1 kisi öldü, 1 kisi agir yaralandi. Minibüs sürücüsü kazada minibüsünün altina giren gencin öldügünü ögrenince fenalasarak hastaneye kaldirildi.

Motosiklet Ile Yolcu Minibüsü Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Gece saatlerinde ilçeye bagli Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada; cadde üzerinde rampa asagi seyreden ve üzerinde 2 gencin bulundugu motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü asip karsi seride geçti.

O esnada karsi istikametten gelen yolcu minibüsüne büyük bir gürültüyle çarpan motosikletteki 2 gençten bir minibüsün altina girdi. Motosikletin minibüse çarparken çikardigi gürültü, tüm mahallede yankilandi. Kazayi görenler yaralilarin yardimina kostu. Ihbarin ardindan olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada minibüsün altina giren genç yasamini yitirirken yaralanan diger genç, ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kaza sonrasi minibüsünün altina giren gencin öldügünü ögrenen minibüs sürücüsü H.Ç. ise fenalasti. Ayakta durmakta zorlanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldirildi. Kaza yerinde inceleme sonrasi minibüsün altindaki gencin cenazesi çikarilarak cenaze aracina konulup ön otopsi için morga kaldirildi. Kazada ölen ve yaralanan gençlerin kimlik ve yaslari ile sürücünün kim oldugunun tespiti için çalisma baslatildi. Minibüsün altina sikisan motosiklet ise güçlükle çikarildi.

Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA