Ipsizcambaz Entegrasyon Sistemi Ürün Yüklemeyi Kolaylastiriyor

Türkiye'de e-ticaretin yenilikçi pazar yerlerinden Ipsizcambaz, bünyesinde barindirdigi 10 bini askin magaza ile alisveris tutkunlarina A'dan Z'ye birçok kategoride ürün sunuyor.

Ipsizcambaz'dan yapilan açiklamaya göre, Ipsizcambaz, birçok magaza sahibi için düsük komisyon ücretleri ve modern kullanisli ara yüzü ile en uygun ve pratik pazar yerlerinin basinda geliyor.

Ipsizcambaz'da en çok satan ürünler, kampanyalar, haftanin indirimlerinin yani sira platform üzerinden nasil satis yapilabilecegi basit ve kolay, anlasilabilir bilgilendirmelerle ögrenilebiliyor.

Ipsizcambaz'a 7 farkli sekilde ürünler yüklenirken, entegrasyon sistemi ile ürünlerin yüklenmesi de daha basit bir hale geliyor.

Saticilar, entegrasyon sistemi sayesinde magazalarina özel kayitli ürün sablonlari olusturarak ürünleri toplu bir sekilde yükleyebiliyor. Ipsizcambaz'in is ortaklarindan BiFatura, Prapazar, Magenty, BizimHesap entegrasyona hazir olmalariyla dikkati çekiyor.

Magaza sahiplerinin islemlerinin pratik bir sekilde halletmelerini saglamak amaciyla basit ve kullanici dostu bir magaza yönetim ara yüzü tasarlayan Ipsizcambaz, kolay, kullanilabilir ürün yükleme paneli sayesinde 100 binlerce ürüne sahip isletmelere kolayca ürünlerini siteye ekleme imkani taniyor.

Saticilar, "Çarsi" ve "Pazar" gibi özel platformlarda tek bir ürün ekleme paneli üzerinden ürün ekleyebiliyor. Ürünler, Ipsizcambaz'a yüklendikten sonra ürünlerle ilgili istatistiksel verilere, is ortaklarina, teslimat sablonlarina, ürünleri öne çikarmak için gerekli tüyolara ulasabilmek mümkün oluyor.

Kaynak: AA