AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim Izmir'de

Yildirim, partisinin Ödemis Ilçe Baskan Yardimcisi Halil Güler'in torununun sünnet törenine katildi.

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, partisinin Ödemis Ilçe Baskan Yardimcisi Halil Güler'in torunu Serkan Eymen’in (9) sünnet törenine katildi.

Yildirim, Kaymakçi Mahallesi'nde düzenlenen sünnet töreninde, Izmir'de siyasete basladigi dönemde gözünü Kaymakçi'da açtigini söyledi.

Son bir aydir ülkede afetlerden dolayi zor günler yasandigini belirten Yildirim sunlari kaydetti:

"Birligimiz, beraberligimiz daim olsun. Rabbim iç ve disarida ülkemize, milletimize karsi plan yapanlarin planlarini bozsun. Güneyimizde yanginlar, kuzeyimizde seller ve hayatini kaybeden vatandaslarimiz, kardeslerimiz var. Bir yandan da terörle mücadele ediyoruz. Orada da sehit olan kardeslerimiz var. Sehit olan kardeslerimize, yanginda, selde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanlari cennet olsun, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Bu gece sünnet merasimi gerçeklesen kardesimiz hayata ilk adimini atti. Ileride evlenip yuva sahibi olacaklar. Bu güzel ülkenin bayragi altinda mutlu yasayacaklar. Bizim amacimiz çocuklarimizin, gençlerimizin hayatlarini kolaylastirmak için sorunlarini çözmek. Çöze çöze bugünlere geldik. Insallah bizde bu birlik beraberlik oldugu sürece, bu heyecan oldugu sürece üstesinden gelemeyecegimiz hiçbir zorluk yoktur."

Ödemis Ilçe Baskan Yardimcisi Halil Güler ise torunu Serkan Eymen’in en mutlu gecesinde kendilerini yalniz birakmayan Binali Yildirim’a tesekkür ederek “Her zaman kendisini hemserimiz olarak kabul ettigimiz sevgili Yildirim'in bu gece de bizlerle olmasi tüm Kaymakçiyi mutlu etmistir." ifadelerini kullandi.

Törene, AK Parti Izmir milletvekilleri Necip Nasir, Mahmut Atilla Kaya, Ödemis Kaymakami Fatih Aksoy, Izmir Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Izmir Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve ailenin yakin dostlari katildi.
Kaynak: AA