TÜGVA Izmir Temsilciligi 3. Olagan Genel Kurulu Yapildi

TÜGVA Genel Baskani Enes Eminoglu: 'En önemlisi, en öncelikli yapmamiz gereken, 'önce ahlak ve maneviyat' düsturuyla kendimizi en güzel sekilde gelistirecegiz. Bugün bize dayatilan rol modelleri degil, kendi rol modellerimizi örnek alacagiz'

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Izmir Temsilciliginin 3. Olagan Genel Kurulu, Genel Baskan Enes Eminoglu'nun katilimiyla gerçeklestirildi.

Ege Üniversitesi Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurul, Kur'an-i Kerim tilavetiyle basladi.

Eminoglu, burada yaptigi konusmada, Türkiye'nin eski Türkiye olmadigini söyledi.

"Türkiye, Türkiye'den büyüktür" düsturuyla hareket ettiklerini belirten Eminoglu, "Geçen yil, 86 yil sonra Cumhurbaskanimizin iradesiyle, Ayasofya zincirlerini kirarak özgürlügüne kavusmus oldu." dedi.

Ayasofya'nin dirilisinin bütün mazlum cografyalarin tekrar uyanisina vesile olacagini dile getiren Eminoglu, "Rabbim en yakin zamanda özgür bir Mescid-i Aksa, özgür bir Filistin'i, özgür Kudüs'ü, özgür Dogu Türkistan'i nasip eder. Yeter ki davamizdan vazgeçmeyelim." diye konustu.

Gençlerin kendilerini yetistirmeleri gerektigine isaret eden Eminoglu, "En önemlisi, en öncelikli yapmamiz gereken, 'önce ahlak ve maneviyat' düsturuyla kendimizi en güzel sekilde gelistirecegiz. Bugün bize dayatilan rol modelleri degil, kendi rol modellerimizi örnek alacagiz." ifadelerini kullandi.

Genel kurulda Gençlik ve Spor Izmir Il Müdürü Murat Eskici ve Mehir Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Mustafa Özdemir de birer konusma yapti.

- Mesut Öndes güven tazeledi

TÜGVA Izmir Il Temsilcisi Mesut Öndes de yaklasik 2 yil önce göreve geldigini, Izmir'de dokunmadik genç birakmamak için yola çiktigini belirterek, ekip arkadaslarina tesekkür etti.

Divan baskanligini Abdulhamid Balta'nin yaptigi seçimli genel kurulda Öndes güven tazeledi.

Kaynak: AA