Ordu Geneli 101, Ünye'den Ise 25 Okula TÜBITAK Imzasi

Ordu’nun Ünye ilçesinde TÜBITAK 4006 Bilim Fuarlari Destekleme Programi kapsaminda 25 okulun yaptigi basvuru kabul edildi.

Ordu Geneli 101, Ünye'den Ise 25 Okula TÜBITAK Imzasi
Türkiye genelinde 43 farkli tematik alandan 10 bin 187 okulun sunmus oldugu 180 bin 969 alt proje, alaninda uzman akademisyenler ve egitimciler tarafindan degerlendirmesi sonrasi Ordu genelinde 101 okul ile Ünye’den katilan 25 okulun projesi kabul edildi. Yapilan degerlendirme sonrasi 81 il genelinde yer alan 5 bin 339 okuldan yüz binlerce ortaokul ve lise ögrencilerinin hazirlamis oldugu 96 bin 776 alt proje destek almaya hak kazanirken, Ordu il ve ilçelerinden toplam 101 okul ile Ünye’den 25 okulun bu destekten faydalanacagi ögrenildi.

Ünye’de alt proje destek almaya hak kazanan okullar ise sunlar:

Ünye Bilim ve Sanat Merkezi Bilim Fuari, Fevzi Çakmak Ortaokulu Bilim Fuari, Sehit Harun Ates Özel Egitim Meslek Okulu Bilim Fuari, Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi Bilim Fuari, Atatürk Ortaokulu Bilim Fuari, Sehit Taner Kart Ortaokulu Bilim Fuari, Meçhul Asker Ortaokulu Bilim Fuari, Çakirtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilim Fuari, Prof. Dr. Necmettin Polvan Ortaokulu Bilim Fuari, Ünye Imam Hatip Ortaokulu Bilim Fuari, Tekkiraz Çok Programli Anadolu Lisesi Bilim Fuari, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Bilim Fuari, Yusuf Bahri Anadolu Imam Hatip Lisesi Bilim Fuari, Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilim Fuari, Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilim Fuari, Yesilkent Sehit Mustafa Güler Ortaokulu Bilim Fuari, Puset Polvan Ortaokulu Bilim Fuari, Yenikent Ortaokulu Bilim Fuari, Ünye Anadolu Lisesi Bilim Fuari, Toki Ömer Çam Ortaokulu Bilim Fuari, Inkur Ortaokulu Bilim Fuari, Pelitliyatak Imam Hatip Ortaokulu Bilim Fuari, Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilim Fuari ile Ünye Fen Lisesi Bilim Fuari.
Kaynak: İHA