Keçiören Metrosu'nda Son Sürüm Sinyalizasyon Sistemi Devreye Alindi

EGO Genel Müdürlügü Ankara Metro Isletmesi, sinyalizasyon sisteminde güncelleme yaparak "M1, M2, M3-OSB/Törekent-Koru Metro ve M4-Keçiören" hattinin sürüs hizini 70 kilometreden 80 kilometreye yükseltti.

Ankara Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, EGO Genel Müdürlügü Ankara Metro Isletmesi, ulasimda daha güvenli, konforlu ve hizli seyahat hizmeti verebilmek amaciyla sinyalizasyon sistemini son sürüm yazilimla güncelledi.

Keçiören Metrosu'nda uygulanan güncellemeyle "M1, M2, M3-OSB/Törekent-Koru Metro ve M4-Keçiören" hattinda sürüs hizi 70 kilometreden 80 kilometreye çikarildi.

EGO Genel Müdürlügü Ankara Metrosu Isletme Müdürü Yurtalp Erdogdu, yeni yazilim ile metro hizi ile ulasim kalitesinin yükseldigine dikkat çekti.

OSB-Törekent Metro hattinin sinyalizasyon sisteminin 8 Subat 2021'de güncellenerek V6 seviyesine yükseltildigini aktaran Erdogdu, sunlari kaydetti:

"Simdi de Keçiören Metro hattimizda yapilan çalismalar tamamlanarak sinyalizasyon sistemi V6 seviyesine yükseltilmistir. Su an itibariyle tüm metro sistemimizde sinyalizasyon sistemi seviye atlayarak, yolcularimiza daha hizli ve güvenli bir ulasim saglamaktayiz."

Kaynak: AA