Izmir'de Ogluyla Tartistigi Ileri Sürülen Kadin Hayatini Kaybetti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde, ogluyla tartismasi sonucu fenalik geçirdigi ileri sürülen kadin yasamini yitirirken, geçirdigi sinir krizi sonrasi cama yumruk atarak yaralanan kadinin oglu ise hastanedeki tedavisinin ardindan polis ekiplerince gözaltina alindi.

Izmir'de Ogluyla Tartistigi Ileri Sürülen Kadin Hayatini Kaybetti
Olay, sabaha karsi Maliyeciler Mahallesi 52/1 Sokak’ta bulunan 4 katli binanin 3’üncü katinda meydana geldi. Iddiaya göre, ayri yasadigi esi C.K. ile bosanma asamasinda olan Ülviye Kuru(55) ile birlikte yasadigi oglu S.K. (28) arasinda tartisma çikti. Tartisma seslerini duyan bina sakinleri durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine gelen ekipler dairenin kapi girisinde Ülviye Kuru’yu yerde hareketsiz halde, oglunu ise basucunda beklerken buldu. Bu sirada polisleri gören S.K., sinir krizi geçirmesi sonucu daire içerisinde cama yumruk atarak elinden yaralandi. Ekipler tarafindan adrese acil saglik ekipleri çagrildi. Ihbar üzerine gelen saglik ekiplerince polis esliginde süpheli S.K., Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi. Adrese gelen diger saglik ekiplerince yapilan kontrollerde ise Ülviye Kuru’nun yasamini yitirdigi tespit edildi. Olay Yeri Inceleme (OYI) ve savcinin incelemesinin ardindan Ülviye Kuru’nun cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Talihsiz kadinin oglu gözaltina alindi

Esinin hayatini kaybettigini duyarak olay yerine gelen C.K., sinir krizi geçirirken, hastanede tedavisi tamamlanan S.K., ise gözaltina alindi. Öte yandan, S.K’nin babasini arayarak annesi ile tartistigini söyledigi ileri sürüldü. Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA