Biz Bize Okuyoruz Tarihin Derinliklerine Indi

Hayata geçirdigi projelerle adindan söz ettiren Basaksehir Belediyesi, görme engelli ilçe sakinleriyle kitap okuma etkinligi düzenledi. Engelsiz kitapseverler, Tarihçi Yazar Ibrahim Akkurt ile bir araya gelerek, Prof. Dr. Ilber Ortayli’nin “Bir Ömür Nasil Yasanir?” adli kitabini tahlil etti.

Biz Bize Okuyoruz Tarihin Derinliklerine Indi
Sosyal belediyecilikte örnek islere imza atan Basaksehir Belediyesi, görünmeyen kitaplara göz olmaya devam ediyor. Basaksehir’de Iyilik Zamani (BIZ) projesi kapsaminda engelsiz kitapseverler, Tarihçi Yazar Ibrahim Akkurt ile bulustu. Etkinlikte, Prof. Dr. Ilber Ortayli’nin Bir Ömür Nasil Yasanir? adli kitabi okunarak tartisildi.

Kitaba ve ilme tutkunlar

Kayasehir Kültür ve Yasam Parki’nin ev sahipligi yaptigi etkinlikte Akkurt, kitapla ilgili fikirlerini paylasti. Kitapseverler de, kitabin kendilerinde hissettirdigi duygulari dile getirdi. Ilk defa böyle bir etkinlikte yer aldigini aktaran Akkurt, “Pandemi sonrasinda böyle bir etkinlikle bir araya getirerek insanlarin sosyallesmesine vesile olduklari için Basaksehir Belediyesi’ne tesekkür ediyorum. Birçok farkli etkinlikte bulunmama ragmen görme engellilerle bir kitap tahlili hem benim için fakli bir deneyim oldu, hem de buradaki arkadaslarin kitaba ve ilme olan tutkularini görmüs oldum” dedi.

Kaynak: İHA