Yaktigi Atesi Söndürtmeyen Sahis Polise Zor Anlar Yasatti

Samsun’da isinmak için yaktigi atesin orman yanginina sebep olma ihtimali üzerine kendisini uyaran itfaiye ve polis ekiplerine direnen sahis, onlara zor anlar yasatti.

Yaktigi Atesi Söndürtmeyen Sahis Polise Zor Anlar Yasatti
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Toptepe Mahallesi Atatürk Bulvari’nda dün aksam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz bir kisi ates yakip yanina yatti. Atesi gören vatandaslar orman yanginina sebep olma ihtimali üzerine itfaiyeye haber verdi. Samsun Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri yanan atesi söndürmek istedi. Ancak sahis itfaiye ekiplerinin atesi söndürmesine engel oldu. Bunun üzerine itfaiye ekipleri polisten yardim istedi. Olay yerine gelen polis sahsi uyararak çevrenin orman oldugunu atesi söndürmesini ve buradan gitmesini istedi.

Üsüdügü için ates yaktigini ileri süren sahis polisin Türkiye’deki orman yanginlarini hatirlatmasi üzerine yanginlardan haberi olmadigini ve gidecek yeri olmadigi için sokakta kaldigini ileri sürdü. Polisin zorla olay yerinden uzaklastirdigi sahis onlara direnip zor anlar yasatti. Sahis olay yerinden uzaklastirilinca itfaiye ekipleri de atesi söndürdü.
Kaynak: İHA