(Özel) Küçükçekmece'de Insaatta Çürümüs Ceset Bulundu

Küçükçekmece’de agaçlik alandaki insaatin asansör boslugunda ceset bulundu. Kimligi belirsiz cesette yapilan incelemede, cesedin bir kisminin çürüdügünü tespit edildi.

(Özel) Küçükçekmece'de Insaatta Çürümüs Ceset Bulundu


Küçükçekmece Atakent Mahallesi’ndeki agaçlik alandaki atil vaziyetteki insaatta edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde insaata alkol almaya giden bir sahis, asansör boslugunda bir cesedi fark etti. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekipleri asansör boslugunda biriken su nedeniyle ceset üzerinde inceleme yapamadi. Inceleme sabah saatlerine birakildi.

“Cesette 15 saat sonra inceleme yapilabildi”

Ekipler, kimligi belirsiz sahis üzerinde inceleme yapmak için olay yerine geldi. Ancak suyun çekilmedigini fark edince çalisma yapamadi. Insaattaki suyun bosaltilmasi için ISKI’ye bilgi verildi.

Olay yerine gelen (Istanbul Su ve Kanalizasyon Idaresi) ISKI ekipleri, iddiaya göre kendilerinde suyu bosaltacak yeterli ekipmanin olmadigini gerekçe göstererek olay yerinden ayrildi. Daha sonra olay yerine savci ile birlikte tekrar gelen inceleme ekipleri, çizmelerle suyun içine girerek saat 17.00 siralarinda ancak inceleme yapabildi.

“Incelemede, ceset 3 aydan fazladir orada”

Incelemenin ardindan üzerinde kimlik çikmayan cesedin bir bölümünün çürüdügü, cinsiyetinin belirlenemedigi ögrenildi. Atil vaziyetteki insaatta bulunan cesedin 3 aydan fazladir orada oldugu belirlendi. Incelemenin ardindan Adli Tip Kurumuna kaldirilan cesedin kime ait oldugu ise yapilacak incelemenin ardindan belli olacak.
Kaynak: İHA