Ince Memed Halk Kütüphanesi Için Kitap Bagisi Kampanyasi

Adana Büyüksehir Belediyesi, Ince Memed Halk Kütüphanesi’ni açmak için hazirliklarini yogunlastirdi. Kütüphanede halkin hizmetine sunulacak kitap sayisini artirmak için kitap bagis kampanyasi baslatildi.

Yeni egitim ögretim yilinin açilmasinin ardindan faaliyete geçecek olan Ince Memed Halk Kütüphanesi, Adana’daki kurumlar tarafindan hizmete sunulan ilk halk kütüphanesi olacak.

Açilacak halk kütüphanesi tam donanimli olacak ve özellikle gençler hem ders çalisma olanagina sahip olacak hem de kütüphaneden yararlanacak. Ince Memed Halk Kütüphanesi mesai saatleri disinda da hizmet verecek.

Adana Büyüksehir Belediyesi, yakin zamanda faaliyete girecek Ince Memed Halk Kütüphanesi için kitap kampanyasi baslatti. Büyüksehir Belediyesi, “Fazla kitaplarinizi bagislayin, yeni kütüphanemizde okurlar ve gençlerle bulusturalim. Oku, okut, kendine isik tut” çagrisinda bulundu.

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, “Fazla kitaplarinizi bagislayin, yeni kütüphanemizde okurlar ve gençlerle bulusturalim” mesajini sosyal medya hesaplarindan paylasarak, kampanyayi duyurdu ve kitap bagisi çagrisi yapti.

Toplu kitap bagislari için, 153 Derman Hatti’nin aranmasi durumunda kitaplar ekipler tarafindan adreslerden teslim aliniyor. Yazi isleri ve Kararlar Dairesi Baskanligi Adana Büyüksehir Belediyesi, Resatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Seyhan/Adana, adresine kitaplar kargo ile de ulastirilabiliyor.

Teslim adresleri

Kitaplari kendileri teslim edecek vatandaslar için adresler söyle:

Adana BB Kültür Dairesi Baskanligi - Ziyapasa Mahallesi Kasim Gülek Bulvari No:3/4 Seyhan

75. Yil Sanat Galerisi - Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi Atatürk Parki Yani Seyhan

ASKI Atatürk Spor Salonu - Yurt Mahallesi Sair Hasibehatun Caddesi No:45 Çukurova
Kaynak: İHA