Baskan Özlü Direksiyona Geçti, Müjdeyi Verdi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün önem verdigi itfaiye teskilatinin güçlendirilmesine yönelik çalismalar hiz kesmiyor. Bahçesehir itfaiye müfrezesini faaliyete geçiren ve yeni itfaiye binasi için proje üreten baskan Özlü, bu kez de 3 tam donanimli itfaiye aracini bölgemize kazandirdi.

Baskan Özlü Direksiyona Geçti, Müjdeyi Verdi
Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, filosuna kattigi 3 araç ile Düzce ve bölgenin en güçlü teskilati olma yolunda önemli bir adim daha atti. Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün girisimleriyle 1 adet çift kabin ilk müdahale araci, 1 adet 32 metre merdivenli araç ve 1 adet 28 metre endüstriyel yanginlara müdahale aracinin kabulü gerçeklesti.

Yangindan sele, arama kurtarmadan kaza kirima kadar birçok afet ve acil durumda hareket etme kabiliyetine sahip olan Düzce itfaiyesi yaptigi çalismalar, gösterdigi üstün gayretleriyle sadece bölgede degil ülke genelinde de birçok olaya müdahale ediyor. Itfaiye Müdürlügü, Baskan Özlü’nün girisimleri sayesinde yapilan iyilestirme çalismalariyla daha güçlü hale geliyor.

Bir süre önce Baskan Özlü’nün talimati ile 40 bini askin vatandasin yasadigi Bahçesehir bölgesine itfaiye müfrezesi yapilarak itfaiye teskilatinin hareket kabiliyeti genisletilmisti. Es zamanli olarak Çoban mevkiinde insaati baslayan modern itfaiye teskilati binasinda da çalismalar hizla ilerlerken Baskan Özlü’den bir müjde daha geldi.

"Filomuzu genisletip gençlestiriyoruz"

Yeni araçlari inceleyen Baskan Özlü acil durumlara karsi tedbirli olduklarini kaydederek; "Düzce Belediyesi olarak vatandas odakli hizmet anlayisimiz ile aciliyet sirasina göre Düzce’nin sorunlarina tek tek çözüm üretiyoruz. Degisen ve sürekli gelisen bölgemizde nüfus artis hizini da hesaba katarak Itfaiye teskilatimizi yeniliyoruz. Bir yandan modern itfaiye teskilatimizin insaati devam ederken bir yandan da ekipman ve araç filomuzu gençlestiriyoruz. Itfaiye Müdürlügümüzde kullanilmak üzere 1 adet çift kabin ilk müdahale araci, 1 adet 32 metre merdivenli araç ve 1 adet 28 metre endüstriyel yanginlara müdahale araci olmak üzere 3 aracin kabulünü yaptik. Tüm Düzceli hemserilerime hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA