Basaksehir Living Lab'de Blockzincir Egitimleri Basladi

Basaksehir Living Lab’de, Blockzincir akademi egitimi basladi. Yüz yüze ve çevrimiçi platformlar üzerinden gerçeklestirilen hibrit derslerde NFT egitimleri verilecek.

Basaksehir Living Lab'de Blockzincir Egitimleri Basladi


Basaksehir Living Lab’de, Blockzincir akademi egitimi basladi.

Hibrit egitim modeli ile gerçeklestirilen dersler, hem yüz yüze hem de es zamanli olarak çevrimiçi platformlar üzerinden veriliyor. Alaninda uzman Developer Yusuf Koç tarafindan verilecek egitimler, 3 Eylül’e kadar devam edecek. Yüz yüze ve çevrimiçi egitimini tamamlayan katilimcilara egitim sonunda katilim sertifikasi verilecek.

Katilimcilar NFT teknolojisini ögreniyor

Katilimcilar, egitimlerde Ethereum (ETH) ve Bitcoin Çekirdegi & Komodo Çekirdegi (Bitcoin gelistirilmis çekirdegidir) kullanarak Non Funfible Tokens (NFT) teknolojisini sistemsel ve teknik anlamda en ince detayina kadar inceleyebilecek. Hem görsel, hem sesli sunumlarin olacagi yüz yüze egitim ile NFT teknolojisini ögrenecekler.

Ethereum kripto tokeni üretecekler

Katilimcilar egitimin sonunda Bitcoin ve Ethereum ile NFT sistemini, temelden teknik olarak ögrenirken, kendi Ethereum kripto tokenini ve NFT sistemini olusturabilecek. Ethereum blokzincir üzerinden tescilli sanal varliklarini yönetebilecek ve diger kripto-paralar ve Ethereum arasindaki farkliliklari ögrenecek. Komodo platformunun çekirdegini kullanarak NFT sisteminin nasil yapildigi hakkinda da bilgi sahibi olacaklar.
Kaynak: İHA