Bacagi Kesilen Sahis Protez Için Yardim Severlerden Destek Bekliyor

Afyonkarahisar’da 1 metre 20 santim boyundaki Ercan Kubas’in (33) kemik erimesi hastaligi nedeniyle sol dizinin altindan bacagi kesildi. Ömür boyu protez bacak ile hayatini sürdürecek olan Kubas, özel bir medikalden temin ettigi protez bacagin ödemesi için yardim severlerden destek bekliyor.

Bacagi Kesilen Sahis Protez Için Yardim Severlerden Destek Bekliyor
Kent merkezinde yasayan sahis Ercan Kubas, dügün ve eglence merkezlerinde palyaçoluk yaparak geçimini sagliyor. Yakalandigi kemik erimesi hastaligi nedeniyle iki çocuk babasi Kubas’in sol dizinin altindan bacagi kesildi. Bundan sonraki hayatini protez bacak ile sürdürecek olan Kubas’a özel bir biyomedikal merkezi yardimci oldu ve uygun bir protez bacak yaptirdi. Borcunun bir kisminin ödemesini yapan Ercan Kubas, simdi kalan 8 bin TL borcu için yardim severlerden destek bekliyor.

Yardimseverlerden destek bekliyor

Daha sonra kendisine Afyonkarahisar’dan bir firmanin protez bacak yaptigina dikkat çeken Kubas, “Afyonkarahisar’dan bir medikal merkeziyle anlastik. Sag olsun ayagimi yapti ama ödemelerinde zorlaniyorum. Ilk pesinat olarak bin 500 TL kadar ödeme yaptim. Suan ödemelerimi yapamiyorum, magdurum. 8 bin TL’lik bir ödemem kaldi. Yardimseverlerden destek bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA